Γινε master του layering σε 7 βηματα


Ο χειμώνας ίσως είναι η εποχή για τα πιο δημιουργικά outfits. Μπορείς να συνδυάσεις πολλά διαφορετικά υφάσματα, να κάνεις mix & match κάτι που το καλοκαίρι είναι αδιανόητο λόγω της ζέστης. Το layering είναι το στυλ το οποίο αποτελείται από πολλά επίπεδα, κι όχι από τα βασικά: μπλούζα, παλτό, παντελόνι. 

Όχι μόνο σε κρατάει ζεστή, αλλά παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να εκφραστείς περισσότερο μέσω του στυλ σου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά βήματα, που εάν τα ακολουθήσεις θα γίνεις master του layering.

1. Αν το στυλ σου είναι minimal, δώσε μια μικρή πινελιά στο look, προσθέτοντας μέσα από το πουλόβερ σου ένα μακρύ λευκό πουκάμισο. Extra love όταν τα μανίκια από το πουκάμισο -τα οποία έχεις αφήσει ξεκούμπωτα για effortless vibes- προεξέχουν του πουλόβερ.

2. Φόρεσε ένα λεπτό ζιβάγκο μέσα από μια μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη, κι από πάνω ένα ογκώδες παλτό. 

3. Τα layers δεν αφορούν μόνο τα ρούχα καθαυτά, αλλά και τα αξεσουάρ. Φόρεσε ένα σκουφάκι ή ακόμη καλύτερα ένα καπέλο, δερμάτινα γάντια ή κασκόλ.

4. Ενώ το κασκόλ είναι το πιο συνηθισμένο αξεσουάρ για layering, στην πραγματικότητα είναι λίγο tricky. Αν επιλέξεις ένα μονόχρωμο, φαρδύ και μακρύ κασκόλ, φρόντισε να το συνδυάσεις με ένα minimal look, και κυρίως με ένα παλτό σε διαφορετικό χρώμα από αυτό του κασκόλ. Αν το παλτό και το κασκόλ είναι ίδιου χρώματος, θα δημιουργήσεις παραπανίσιο όγκο στο σώμα, όπου οι λεπτομέρειες δεν θα είναι ευδιάκριτες και το outfit θα φαίνεται χαοτικό. Επίσης εάν ένα από τα δύο κομμάτια έχουν κάποιο μοτίβο -ας πούμε καρό- τότε το άλλο κομμάτι καλό θα ήταν να παραμείνει μονόχρωμο.

5. Φόρεσε ένα ανοιχτό πουκάμισο πάνω από ένα πουλόβερ με ζιβάγκο για ανδρόγυνο στυλ. Από πάνω επίλεξε ένα στενό μακρύ παλτό για να ισοβαθμίσεις τον όγκο.

6. Δοκίμασε να φορέσεις ένα δερμάτινο jacket ή ένα blazer μέσα από μια φαρδιά καμπαρτίνα.

7. Ή το αντίθετο. Φόρεσε ένα κοντό leather jacket πάνω από ένα στενό μακρύ παλτό.

xx,
Venetia


χειμωνιατικο στυλ

χειμωνιατικα ρουχα

χειμωνας στυλ

μοδα χειμωνας 2018


μαυρα ρουχα














Share this:

2 comments :